Excerpt: De wetgeving moet veranderd worden in het voordeel van slachtoffers. We kunnen alleen gezamenlijk een vuist maken (leden en ons grote netwerk van partners). We proberen de samenleving te doordringen van het leed o.a. door ieder jaar een Herdenking te organiseren.
Button Text: Doe mee

VVS VERBINDT

Door krachten te bundelen kunnen we twee belangrijke dingen bereiken. In de eerste plaats onze leden, een ieder die onze doelstellingen onderschrijft kan lid worden. We hebben een enorm netwerk van partners om ons heen. Hierdoor hebben we enerzijds meer draagkracht richting de politiek, maar anderzijds ook een goed vangnet hebben voor mensen die betrokken zijn bij een verkeersongeval. We kunnen mensen om die reden snel doorverwijzen naar de juiste instantie.

Een luisterend oor

Het kan soms heel even verlichting geven als er iemand is die naar uw verhaal luistert en een soortgelijke situatie heeft meegemaakt. Tijdens onze jaarlijkse herdenking is hier alle ruimte voor. Maar als u lid wordt van onze vereniging bent u ook van harte uitgenodigd voor onze ledenbijeenkomsten. Wilt u op een ander moment eens een gesprek met ons?
> Neem contact op

Indrukwekkende verhalen van andere verkeersslachtoffers

Soms kan het heel even helpen als je jezelf kunt herkennen in een ander en heel even begrip krijgt voor je eigen situatie. Een gevoel van verbondenheid. Om die reden hebben we een aantal verhalen van slachtoffers op onze site gepubliceerd. Wilt u zelf uw verhaal doen op de website, neem dan contact met ons op. 
Lees de verhalen van verkeersslachtoffers

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>