Excerpt: U wordt lid van onze vereniging voor € 18,00 per jaar.

Vecht mee en word lid voor € 18,- per jaar

Samen kunnen we een vuist maken! Als lid ontvangt u onze nieuwsbrieven en proberen we u actief te betrekken en op de hoogte te houden van de stappen die we maken. Ook ontvangt u een uitnodiging voor de herdenking die jaarlijks plaats vindt en bent u van harte welkom op onze ledenbijeenkomsten. Mocht u na het lezen van de informatie op deze website belangstelling hebben om lid van de Vereniging Verkeersslachtoffers te worden, dan kunt u zich aanmelden via tel. 088-8876500 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als lid van de Vereniging Verkeersslachtoffers, ontvangt u tevens gratis het blad “LetselschadeNews”, waarin ook artikelen van de Vereniging Verkeersslachtoffers staan. Het blad “LetselschadeNews” verschijnt 4 x per jaar. Zie www.letselschadenews.nl.

Om lid te worden van de Vereniging Verkeersslachtoffers kunt u ook onderstaand formulier invullen en op de knop 'aanmelding verzenden' drukken. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding per reguliere post.

Wilt u de vereniging eenmalig steunen in de vorm van een donatie?

Meer informatie vindt u op deze pagina.

Wilt u lid worden van Vereniging Verkeersslachtoffers?

Vul hieronder uw gegevens in. 

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>