Een Vereniging als de VVS kan, het is helaas niet anders, niet bestaan zonder giften en/of donaties. Bijdragen uit de samenleving zijn dan ook van harte welkom.

Giften waarbij is aangeven voor welk doel van de Vereniging ze zijn bestemd, zullen worden ‘geoormerkt’. Dit betekent dat wij als Vereniging garanderen dat uw gift uitsluitend voor het door u aangegeven doel aangewend zal worden.

Giften die niet specifiek voor een bepaalde doelstelling zijn geschonken komen in de algemene middelen van de Vereniging terecht. Deze giften zullen  worden aangewend om de noodzakelijke kosten te kunnen bestrijden.

Door de Belastingdienst is de Vereniging Verkeersslachtoffers aangemerkt als algemeen nut beogende instelling.  Dankzij deze ANBI-Status zijn giften aan onze vereniging fiscaal aftrekbaar.

Uw gift/donatie kunt u storten op bankrekening: ING:  NL90 INGB 0000 2697 of  ABN AMRO:   NL72 ABNA 0467 7034 85. Dit onder vermelding van uw naam en het eventuele doel van uw gift. Uiteraard kunt u ook altijd bellen met 088-8876500 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doneren via iDEAL, creditcard, machtiging, etc.

Sponsoren worden verzocht contact met het secretariaat op te nemen.

Meer informatie over lid worden vindt u hier.

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>