De Vereniging Verkeersslachtoffers organiseert driemaal per jaar een ledenbijeenkomst. Op deze dagen kunt u als verkeersslachtoffer, nabestaande of naaste met lotgenoten praten over uw betrokkenheid met het onderwerp ‘verkeersslachtoffer’. De bijeenkomsten worden geleid door deskundige vrijwilligers met ervaring in de hulpverlening.

Leden ontvangen een uitnodiging voor de ledenbijeenkomsten. 

Lid worden?

Wilt u graag naar onze ledenbijeenkomsten komen? Word dan lid van de Vereniging Verkeersslachtoffers voor  18,- per jaar. Word direct lid

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>