Excerpt: Wij zijn een vereniging van en voor verkeersslachtoffers, hun partners, familie en vrienden.Ook kunnen wij u in contact brengen met hulpverleners via ons netwerk.
Button Text: Help mij

Heeft u of iemand die u lief heeft een ongeluk gehad?

Betrokken zijn bij een verkeersongeval is iets wat een leven lang bij blijft. De gevolgen zijn door de maatschappij niet te overzien! Vereniging Verkeersslachtoffers probeert op verschillende manieren hulp te bieden:

  1. Hulp bij psychische problemen
  2. Hulp bij lichamelijke problemen
  3. Hulp bij juridische problemen


Verenging Verkeersslachtoffers heeft een groot netwerk dat bestaat uit partners en adviseurs. Aan de hand van de situatie proberen we u zo goed mogelijk te begeleiden naar de juiste instantie, zodat u de hulp kunt krijgen die zo hard nodig is!
Via onze wegwijzer kunt u zelf kijken welke zorg het beste bij u past.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kunt u altijd contact opnemen. Geef aan op welke wijze u in contact met ons wil treden. We begeleiden u dan naar de juiste instantie. Dat kan per mail, telefoon of via een gesprek met een van onze vrijwilligers. Het is maar net wat u als prettig ervaart. Altijd is er een luisterend oor. 

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Alcoholslot moet een standaard veiligheidsmaatregel worden >>