De Universiteit Utrecht en Rijksuniversiteit Groningen doen onderzoek. Zij willen kennis verzamelen die helpt om psychische klachten na een verkeersongeval te verminderen.

Om adviezen te kunnen geven aan mensen met psychische klachten en aan hulpverleners. Adviezen over wat helpt, in het omgaan met het verkeersongeval en de nasleep ervan.

Heeft u zelf een verkeersongeval meegemaakt? En wilt u uw ervaringen delen? Vul dan een vragenlijst in voor het onderzoek. U kunt deze vragenlijst vinden via de website https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_5aQSd9p21Dcp3uJ. Voor vragen kunt u mailen naar Fleur Clemens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij bevelen deelname aan deze enquête van harte aan.

Het bestuur van de VVS

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>