12 maart 2024 | Ipsos I&O voert in opdracht van Fonds Slachtofferhulp onderzoek uit onder mensen die een tweezijdig verkeersongeval hebben meegemaakt (een ongeluk waarbij ook een andere partij betrokken was) en onder mensen die iemand door een tweezijdig verkeersongeval zijn verloren. Ze gaan hen twee jaar volgen.

Dat moet een beeld geven van hun behoeften en hun ervaringen met ondersteuning, als ze die krijgen. Dit doen ze via een digitaal platform en via interviews. Deelnemers kunnen via dit platform worden doorverwezen naar verschillende hulpverleners als blijkt dat er actief hulp nodig is. Voor dit onderzoek zoeken we mensen die kort (minder dan 6 maanden) geleden bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest.

Meer hierover kunt u lezen op de website van Ipsos I&O.

Via deze link komt u direct uit bij de vragenlijst.

Het verhaal van Ingrid

Het was in de vroege ochtend van 31 oktober 2020. Ik ging met mijn herdershond zijn dagelijkse rondje door het bos en langs het dorp fietsen. Geen betere manier om de dag te beginnen! Ik stak de provinciale autoweg over en sloeg rechtsaf het fietspad op richting het dorp. Het fietspad loopt naast de weg en wordt daarbij gescheiden door een groenstrook. Aan de andere kant ligt naast de sloot een boerenerf met dichte bosachtige begroeiing.

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>