Ons bereikte het droeve bericht dat ons lid Herman Sindorff is overleden. Herman was nauw betrokken bij het schrijven van het 'Zwartboek' dat in december 2015 aan de Tweede Kamer is aangeboden.

Hij heeft het Zwartboek ook veelvuldig gebruikt om bij zijn contacten met de overheid aan te dringen op het verhogen van de verkeersveiligheid en daardoor een belangrijke bijdrage geleverd aan het verminderen van het menselijk leed, dat samenhangt met aanrijdingen. Leed, dat hij zelf ook heeft moeten dragen door het overlijden van zijn vrouw bij een kettingbotsing, veroorzaakt door mist, in combinatie met verwarrende informatie van de matrixborden. Hij heeft dit gegeven dan ook gebruikt bij zijn rede tijdens de Herdenking in Weert.

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>