De Universiteit van Utrecht deed onderzoek naar langlopende letselschadezaken.Het rapport van de Universiteit van Utrecht geeft een inzicht in de problematiek van langlopende letselschadezaken. Vereniging Verkeersslachtoffers heeft een reactie op dit onderzoek geschreven, welke hier te downloaden is. 

De selectie van de dossiers, die gebruikt zijn, is waarschijnlijk geen zuiver (onbevooroordeeld) gedeelte van alle zaken waarbij dit optreedt. De reden is dat een aantal verzekeraars niet wensten deel te nemen aan dit onderzoek (de slechtste verzekeraars?) en dat de verzekeraars die wel deelnamen zelf een voorselectie gemaakt hebben (en de ergste gevallen weggelaten hebben?). Dit leidt er waarschijnlijk toe dat de conclusies van het rapport de zaken wat rooskleuriger voorstellen dan ze in werkelijkheid zijn. 

> pdfDownload hier de volledige reactie. 

Het verhaal van Jetty

Hij kreeg een taakstraf van 180 uur, ik levenslang!!

Op 23 september 2011 was ik na een avonddienst als wijkverpleegkundige op weg naar huis. Op ongeveer 10 minuten fietsen van huis moest ik wachten voor een rood verkeerslicht. Links van mij stond een auto te wachten ook voor het verkeerslicht. Toen mijn licht groen werd, ben ik op de fiets gestapt. Dan ben ik een stukje kwijt. Ik werd “wakker” toen ik klem onder mijn fiets onder de auto lag en over het asfalt werd geschoven. De automobilist remde niet!

> Lees het hele verhaal >
> Lees meer verhalen van verkeersslachtoffers >

Laat uw stem horen!

Heeft u tips, aandachtspunten, een vraag of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met u op. 

Form
naamemailfield
berichtfield

Handsfree bellen in de auto moet verboden worden.. >>